Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgondersteuner of zorgassistent binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zorgondersteuner of zorgassistent binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Heb je nog helemaal geen zorgachtergrond én wil je je graag inzetten voor onze bewoners? Of ben jij al werkzaam als zorgassistent en toe aan een nieuwe werkomgeving? Wij hebben volop mogelijkheden!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Op onze locatie in Oosterbeemd, aan het centrum van Valkenburg, verlenen we zorg aan bewoners die vanwege (intensieve) lichamelijke zorg niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen. Maar ook bewoners met beginnende, lichte dementie vinden hier hun nieuwe thuis. Het is een heel open huis, waar de warme sfeer van de locatie al voelbaar is zodra je de voordeur binnenloopt. Onze locatie staat aan de vooravond van een grote verbouwing die ervoor moet zorgen dat de locatie weer een eigentijds karakter krijgt. Ons team van ervaren en vertrouwde medewerkers zet zich iedere dag opnieuw in om het thuisgevoel voor onze bewoners binnen de locatie te evenaren.

Oosterbeemd is ook één van onze locaties die een belangrijke rol speelt binnen ons Community Care programma. Het is een warme ontmoetingsplek voor de buurt. Ouderen uit de buurt kunnen makkelijk even bij ons binnenlopen voor een kop koffie, een leuke culturele activiteit of voor een praatje. Maar ook lokale verenigingen en andere betrokkenen uit de omgeving dragen graag bij aan het welzijn van onze ouderen.

Jouw baan binnen Oosterbeemd in Valkenburg

Een zorgdiploma en berg werkervaring? Die heb je bij ons zeker niet nodig! Bij ons gaat het om de waarde die jij kunt toevoegen vanuit je talenten en vanuit je hart. Doordat jij een passie hebt voor het helpen van anderen en je (zorg)hart sneller gaat kloppen van de doelgroep ouderen voel jij je helemaal op je plek binnen Oosterbeemd. Jouw inlevingsvermogen en ondernemende karakter kun je hierbij goed inzetten.

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving. Hierin ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen. Afwisselend en dankbaar werk dus waarbij je kunt doorgroeien naar de functie van zorgassistent.

Ben jij al in het bezit van het certificaat C0039 of een schoolverklaring als zorgstudent? Dan kun je bij ons direct aan de slag als zorgassistent. Ook wanneer je al werkzaam bent bij een andere zorgorganisatie in deze functie is dit mogelijk. Als zorgassistent zorg jij naast persoonlijke aandacht ook voor een stukje persoonlijke zorg voor onze bewoners. Zo ondersteun jij je collega’s bij lichte zorgtaken zoals wassen, aankleden, toiletgang en bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen. Als zorgassistent word je ingeschaald in FWG 20 cao VVT.

Voor hoeveel uur je bij ons aan de slag gaat, bespreken we samen tijdens het sollicitatieproces. Omdat communicatie met je collega’s en onze bewoners ook in deze functies erg belangrijk is, verwachten wij dat je de Nederlandse taal goed spreekt en schrijft.

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button en je gegevens achterlaten.

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanager Sander (0639083823) of Silvia (0618467377).