Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Helpende bij Langedael

Werkgever:Sevagram
Plaats:Vaals

Helpende bij Langedael in Vaals

Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en ga aan de slag binnen ons vernieuwde zorgcentrum Langedael!

Aan de slag op Langedael

Locatie Langedael in hartje Vaals is een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Recent heeft de locatie een grote renovatie ondervonden. De locatie heeft hierdoor een eigentijds karakter gekregen, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend.

Binnen Langedael staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie heeft een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend. Onze medewerkers voelen zich net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving. Het samen gevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Daar staan wij voor!

Al een beetje sfeer proeven? Bekijk dan eens onze facebookpaginavan Langedael.

Jouw baan als helpende

Als helpende zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd!

Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega’s onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Wie ben jij

  • Jij moet ergens beginnen! Dus of je nu al jaren ervaring hebt, of net klaar bent met je studie. Bij ons team ben je van harte welkom.
  • Jij hebt affiniteit met een van de doelgroepen; psychogeriatrie (dementie), somatiek of revalidatie.
  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties.
  • Jij bent flexibel inzetbaar, zo ben je ook bereid in het weekend en op feestdagen te werken of bij te springen waar nodig.
  • Jij besteed niet alleen aandacht aan het zorgen voor, maar ook aan het welzijn van onze bewoners.
  • Jij bent natuurlijk in het bezit van het diploma Helpende zorg en welzijn. Ben je nog bezig met je studie? Of overweeg je om de overstap van BOL naar BBL te maken? Ook dan komen we graag met je in contact.
Waar kun je op rekenen?
  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren én uitzicht op een vast dienstverband
  • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 25 cao VVT van € 2.339,72– € 2.928,86 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen
Wil jij solliciteren op deze vacature bij Langedael in Vaals?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Christel (Recruiter) op 06 21 40 91 37. Mocht je eerst nog wat vragen hebben staat zij je ook graag te woord!

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram)Tot snel!